Hava Durumu

Daum, Emre Belözoğlu ve Sergen Yalçın'ı kıyasladı

Önceki yıllarda Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin başında şampiyonluk yaşayan tecrübeli teknik adam Christoph Daum, Sergen Yalçın ve Emre Belözoğlu'nun teknik adamlık performanslarını değerlendirdi. Tecrübeli teknik adam, sezonu çift kupayla tamamlayan Sergen Yalçın hakkında, "Harika bir iş çıkardı" derken; Emre Belözoğlu için de, "Pro lisansı yok, yorum yapmam" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2021 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2021 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Daum, Emre Belözoğlu ve Sergen Yalçın'ı kıyasladı

Beşiktaş ve Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşayan Alman teknik adam Christoph Daum, iki takımın başında bulunan genç teknik adamları değerlendirdi.

Beşiktaş'ta çifte şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın'ın performansını "Harika" olarak nitelendiren ve onunla gurur duyduğunu vurgulayan Daum, Emre Belözoğlu konusunda ise "Pro lisansı olmadığı için değerlendirme yapmam doğru olmaz" mesajı verdi.

İşte Daum'un o sözleri:

"YETERLİLİĞİ HAKKINDA YORUM YAPILMAZ"

"Sergen Yalçın, zor bir mali dönemde harika bir iş çıkardı. Küçük bir yatırımla harika bir takım oluşturdu. Oyunculuk dönemindeki yeteneklerini, bir baş antrenör olarak da kanıtladı. Sergen'le geçmişte çalışan biri olarak kendisine en büyük saygı ve tebriklerimi iletiyor, onunla gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Emre Belözoğlu'nun performansı konusunda ise yorum yapmayacağım. Bildiğim kadarıyla Emre'nin Pro-Lisansı bile yok ve bu nedenle koçluk yeterliliği hakkında yorum yapamıyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.