Hava Durumu

Daum geliyor

Hikmet Karaman’ın gönderilmesinin ardından prensip anlaşmasına varılan Christoph Daum, bugün resmi sözleşmeye imza atacak ve ardından akşam antrenmanına çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2013 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2013 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Daum geliyor

Bursaspor’un yeni teknik direktörü Christoph Daum, bugün Bursa’ya gelerek mesaiye başlayacak. Vojvodina karşısında alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından Yeşil Beyazlı yönetim Hikmet Karaman ile yollarını ayırmış ve Alman çalıştırıcı ile anlaşmıştı. Daum, bugün Bursa’ya gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacak.

ANTRENMANA ÇIKACAK

Tecrübeli teknik adam için Özlüce Te-sisleri’nde imza töreni de düzenlenecek. Christoph Daum,  bu akşam yapılacak antrenmanda ise takımın başında olacak. Başarılı taktisyenin, takımın durumunu gördükten sonra transfer konusunda yönetime rapor vermesi bekleniyor.

Takımı görmek istiyor

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Rıdvan Şen, Daum'un kendisini ispatlamış bir teknik adam olduğunu söyledi. Transfer konusunda çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade eden  Şen, “Christoph Daum ile bu konuyu görüştük. Kendisi takımın son durumunu görmek istedi. Geldikten sonra tekrar oturup görüşeceğiz. Buna göre çalışmalarımıza hız vereceğiz” diye konuştu.

İmza töreni 17.00’da

Bursaspor’un yeni Teknik Direktörü Christoph Daum, resmi sözleşmeyi Özlüce Tesisleri’nde imzalayacak. İmza töreni saat 17.00’da gerçekleşecek ve AS TV’den canlı olarak ekranlara gelecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.