Hava Durumu

Daum Trabzon maçını şu sözlerle değerlendirdi

Alman çalıştırıcı, 2-2 sona eren Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada; “Bir puan kazanmadık iki puan kaybettik” derken, sezon arasında takıma 3-4 takviye yapacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2013 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2013 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Daum Trabzon maçını şu sözlerle değerlendirdi

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Trabzonspor karşısında istekli ve arzulu oynadıklarını belirterek, “Müsabaka içerisinde topu muhafaza etmeyi iyi yaptık. Top alışverişini iyi yaptık. İkinci golümüz de güzeldi. Korner pozisyonunda topumuz kaleye girmiş olsa bu maçı 3-1 kazanmış olurduk. Genel olarak bakıldığında en iyi müsabakalardan bir tanesini oynadık bugün. Kadro içerisinde çok fazla alternatifimiz de yok. İki takımı kıyasladığımız zaman tecrübe açısından Trabzonspor bizden daha üstün bir takım. Ama sahada böyle bir farkı göremedik” açıklamasını yaptı.

3-4 OYUNCU ALACAĞIZ

Skordan dolayı hayal kırıklığı yaşadığını söyleyen Alman çalıştırıcı; “Maçın genelinde bir hayal kırıklığım var. Çünkü burada bir puan kazanmadık iki puan kaybettik. Bireysel hatalardan kaynaklanan bir beraberlik oldu” dedi. Daum, devre arası için transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Amacımız 3-4 oyuncu transfer etmek. Transfer etmek için değil de takıma katkı yapacak oyuncuları takviye etmek istiyoruz. Bu konuyu yönetimle de konuştuk hemfikiriz. 3-4 katkı yapacak oyuncu transferi için gece gündüz çalışıyoruz. İsimleri de belirledik” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.