Hava Durumu

Daum yapılan transferlerin sayısını gazetecilerden öğrenirse...

Sivasspor galibiyetiyle 2014'e iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, transferlerle ilgili ise, “Takıma direkt katkı yapma adına bir tane çok iyi transfer yaptık. Ben de halen beklenti içerisindeyim” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2014 08:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2014 08:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Daum yapılan transferlerin sayısını gazetecilerden öğrenirse...

Bursaspor'un Sivasspor'u 2-1 mağlup ettiği maçla ilgili konuşan Yeşil Beyazlı takımın tecrübeli teknik adamı Christoph Daum, oynanan oyundan ve mücadeleden memnun olduğunu dile getirdi. Alman çalıştırıcı, “Yeni yıla galibiyetle başladık. Takımımı kutluyorum. Bakıldığında 9. maçımızı kaybetmedik. Bu müsabakada görevi yeni alan 2 oyuncumuz oldu. Biri Fernandao diğeri de Ozan Tufan. İkisi de gerçekten iyi maç çıkardı. Ozan Tufan 3-4 rakiple karşılaştı ve hepsini durdurdu. Onu kutluyorum, çok iyi maç çıkardı. Kendisi de iyi oynadığını biliyor ama önemli olan iki ayağının üzerine basması. Fernandao ise fiziksel kapasitesi yüksek olan bir futbolcu” ifadelerini kullandı.

BEKLENTİ İÇERİSİNDEYİM

Transferlerle ilgili de önemli açıklamalarda bulunan Daum, '6 transfer yapıldı nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusunda “O kadar oldu mu?” cevabını verdi. Alman çalıştırıcı şöyle devam etti: “Takıma direkt katkı yapma adına bir tane çok iyi transfer yaptık. Diğer futbolcularımıza baktığımızda takıma girme adına aday futbolcular. O yüzden beklentileri çok fazla yükseklere götürmek istemiyorum. Caja dışında takıma direkt katkı sağlayacak oyuncu istiyordum. Umarım onu gerçekleştirebiliriz. Oğuzhan sürpriz yapabilir. Genç olduğu için zamana ihtiyacı var. Ethem de aynı şekilde. O yüzden bu transfer periyodunu bekleyeceğiz. Ben de beklenti içerisindeyim.”

Her transferde risk vardır

'İstediğiniz 10 numara Caja değil miydi?' sorusuna ise Daum şöyle cevap verdi: “İnanılmaz derecede çalışmalar yapıldı. İzlenildi. Bu durumda hangi futbolcuları alabileceğimize bakıldı. Bizim istediğimiz kriterleri dolduran futbolcular vardı. Finansal yönden ödeyemeyeceğimiz futbolcular vardı. Kriterleri çok yüksekti. Almak istediğimiz futbolcular vardı kendi takımlarından bırakılmayacağı söylendi. İzlediğimiz futbolcular arasında Caja da vardı. Her transferde belirli bir risk vardır. Bu futbolcunun burada oluşu çok iyi şeyler gördüğümüz için. Bizim için büyük risklerle alınan bir futbolcu da değil. İyi futbolcu. Bize nasıl yardım edeceğini göreceğiz.”


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.