Hava Durumu

David Beckham eşinin reklam filminin yönetmenliğini üstlendi

Özel hayatıyla da sık sık magazin gündeminde yer alan eski futbolcu David Beckham, eşi Victoria Beckham'ın yeni güzellik markasının reklam filmlerinden biri için yönetmen koltuğuna oturdu.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2021 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2021 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
David Beckham eşinin reklam filminin yönetmenliğini üstlendi

Victoria Beckham, eski profesyonel futbolcu kocasını; yeni kurduğu ve kendi adını taşıyan makyaj markasının reklam kampanyası için işe aldı.

David Beckham, 47 yaşındaki tasarımcı ve girişimci eşinin markasının yeni reklamlarından birinin yönetmenliğini üstlendi. Ünlü çiftin bu çalışması dört çocuk annesi Victoria'nın Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ortaya çıktı.

Beckham'ın reklam setinden paylaştığı kamera arkası görüntüler, David Beckham'ın yönetmen koltuğunda oturduğunu gözler önüne serdi.

"DAVID HARİKA"

Victoria 2017'de bir röportajında David'in New York Moda Haftası gibi aşırı yoğun dönemlerde çocuklarına liderlik ederek bir tasarımcı olarak çalışmasını desteklediğini "O harika. Moda haftasında, ben çalışırken, çocuklar New York'ta olacak ve onları çoktan Cumartesi gecesi akşam yemeğine götürmeyi planladı. Bu yüzden o bu tür şeylerde çok iyi. Bir evlilikteki desteğini, 'Biliyor musun, bende bu var' diyerek bu şekilde gösterebilirsin" sözleriyle anlatmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.