Hava Durumu

Davutoğlu, 3 büyük şehri o isimlere emanet etti!

Gelecek Partisi, 3 büyük şehrin il başkanını belirledi. İki ay önce AK Parti'den 'düzelme umudu kalmadı' diye istifa eden İsa Mesih Şahin, İstanbul İl Başkanlığı'na atandı. Davutoğlu, memleketi Konya'da ise Maliye Bakanlığı kökenli bir ismi tercih etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2020 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2020 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Davutoğlu, 3 büyük şehri o isimlere emanet etti!

Aralık ayında kurulan Gelecek Partisi, il başkanlarını belirlemeye başladı. Atanan ilk üç isim şöyle; İsa Mesih Şahin (İstanbul), Osman Hakan Kılıç (Ankara) ve Hasan Ekici (Konya) oldu. Önümüzdeki haftadan itibaren ismi netleşen bazı isimlerin de açıklanması bekleniyor.

AK PARTİ'DEN İSTİFA ETTİ

İstanbul'a ataması yapılan İsa Mesih Şahin, 2014-2018 yılları arasında AK Parti'den Kadıköy İlçe Başkanlığı görevini yürütmüştü. Gençlik kollarında uzun süre çalışan Mesih, 9 Kasım 2019 tarihinde partiden istifa etti. Gerekçesini "Partimizin savruluşuna kayıtsız kalmadık, düzelmesi için çırpındık. AK Parti'nin artık inandığımız değerleri taşımadığına ve düzelme umudunun da kalmadığına üzülerek şahitlik ediyoruz" diye açıklamıştı.

Davutoğlu, memleketi Konya'ya ise Maliye Bakanlığı kökenli bir ismi atadı. 1974 doğumlu olan Hasan Ekici, vergi müfettişliği, iç denetçi olarak çalıştıktan sonra mali müşavirliğe geçti. Ankara İl Başkanlığı'na atanan Osman Hakan Kılıç da AK Parti kökenli. Çankaya ilçe teşkilatında kurucu olan Kılıç, daha sonra AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcılığı'na getirilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.