Hava Durumu

Davutoğlu'ndan hükümete destek çağrısı

17 günlük tam kapanma öncesi hükümete çağrıda bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kararı doğru bulduğunu ancak vatandaşa destek yapılması gerektiğini söyledi. Davutoğlu, "Kapanmadan mağdur olan bütün hanelere, acilen herhangi bir şart ve başvuru olmaksızın, yetişkinler için 1000 TL, çocuklar için de 500 TL'den az olmamak üzere nakdi hibe desteği sağlanmalıdır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2021 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2021 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Davutoğlu'ndan hükümete destek çağrısı

Koronavirüs salgınıyla mücadelede uygulanacak 17 günlük tam kapanma kararıyla ilgili bir değerlendirmede Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan geldi.

Kararı 'geç alınmış eksik bir karar' olarak yorumlayan Davutoğlu, kapanmadan mağdur olan bütün hanelere nakdi hibe desteği sağlanması gerektiğini belirtti.

"HERHANGİ BİR ŞART OLMAKSIZIN DESTEK SAĞLANMALI"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Davutoğlu, "Tam kapanma doğru ama çok geç alınmış eksik bir karardır. Ek olarak, kapanmadan mağdur olan bütün hanelere, acilen herhangi bir şart ve başvuru olmaksızın, yetişkinler için 1000 TL, çocuklar için de 500 TL'den az olmamak üzere nakdi hibe desteği sağlanmalıdır" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.