Hava Durumu

Dayak skandalında flaş gelişme! Biri okul, diğeri Kuran Kursu...

Sivas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir öğretmenin öğrencileri sıra dayağına çekerek dövmesi cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Görüntüler üzerine dayakçı öğretmen ve görüntüyü çeken öğrenci hakkında inceleme başlatıldı. Sivas Valisi , sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Öğrencileri dövme görüntüsü sosyal medyada paylaşılan öğretmen hakkında soruşturma açılmış ve soruşturma sonuçlanana kadar açığa alınmıştır" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2017 22:23
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2017 22:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dayak skandalında flaş gelişme! Biri okul, diğeri Kuran Kursu...

Bir öğrencinin cep telefonu kamerası ile çektiği görüntülerde 4 öğrenciyi tahtanın önüne dizen öğretmen, "Duracaksınız, bundan sonra bir öğretmenden şikayet istemiyorum" diye uyardı.

Öğretmen, öğrencileri uyardıktan sonra tek tek tokatlamaya başladı.

Öğrencilerin suratına tokatlar atan öğretmen daha sonra ise sıralarına oturttu.

ÖĞRETMENE SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Elektrik Bölümü Öğretmeni O.K. tarafından tahtaya kaldırılarak tokatlanan öğrencilerin 10-A sınıfında eğitim gördüğü öğrenildi. Milli Eğitim Müdürlüğünce görüntüler üzerine öğretmen hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Öte yandan sınıfta cep telefonuyla görüntü çeken öğrencinin belirlendiği ve hakkında işlem başlatıldığı kaydedildi.

KURAN KURSUNDA DAYAK

Öğrenciye bir dayak haberi de Kastamonu'dan geldi. Kastamonu Müftülüğü Hz. Pir Kuran Kursu'nda din görevlisinin sınıfta bir öğrenciyi dövmesi cep telefonuyla görüntülendi. Hisarardı Mahallesi'ndekiHz. Pir Kuran Kursu'nda, N.Y. adlı din görevlisisınıfta bir öğrenciyi dövdü. HafızyetiştirenKuran Kursunda din görevlisinin ders çalışmadığı gerekçesiyle öğrenciyi dövmesi cep telefonuylagörüntülendi. Görüntüde din görevlisinin, "Eşek herifler, adam gibi çalışmıyorsunuz" diyerek 12-13 yaşlarındaki öğrenciye tokat attığı, öğrencinin ağladığı görüldü. Müftülük yetkilileri, kurstaki dayak olayı ile ilgili açıklama yapmadı.

VALİDEN AÇIKLAMA

Tahtaya kaldırdığı 4 öğrenciyi tokatlayanÿElektrik Bölümü Öğretmeni O.K. hakkında Sivas Valisi Davut Gül açıklama yaptı.

Vali Gül, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Öğrencileri dövme görüntüsü sosyal medyada paylaşılan öğretmen hakkında soruşturma açılmış ve soruşturma sonuçlanana kadar açığa alınmıştır" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.