Hava Durumu

Defalarca bıçakladı! "Eşimi öldürdüm, ne kadar yerim?"

Sivas'ta şiddet gördüğü için kaçarak İstanbul'a dedesinin evine gelen kadın, eşi tarafından yaklaşık 20 bıçak darbesiyle bıçaklanarak ağır yaralandı. Şüphelinin kaçarken bir bankanın güvenlik görevlisine "Eşimi öldürdüm, ne kadar yerim, ne yapacağım" dediği belirlendi. Şüpheli belediye otobüsüne binerek kaçtığı Pendik'te bir kafede gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2019 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2019 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Defalarca bıçakladı! "Eşimi öldürdüm, ne kadar yerim?"

Olay saat 11.30 sıralarında Yakacık Çarşı Mahallesi, Topçeşme Sokağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Sivas'ta yaşayan Süheyla K. (20) eşi Mehmet K.(24) tarafından şiddete maruz kalıyordu. Daha fazla dayanamayan genç kadın, İstanbul Kartal'da dedesinin evine geldi. Şüpheli Mehmet K. da eşinin peşinden İstanbul'a geldi.

Mehmet K., takip ettiği eşini dedesinin evinin önünde yakaladı ve bıçakladı. Eşi tarafından yaklaşık 20 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Süheyla K. ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kadının sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Kaçan şüpheli Mehmet K.'nın yakalanması için polis harekete geçti. Şüphelinin kaçarken bir bankanın güvenlik görevlisine "Eşimi öldürdüm, ne kadar yerim, ne yapacağım" dediği belirlendi. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen özel ekip şüpheli Mehmet K.'nın belediye otobüsüne binerek Pendik'e gittiğini tespit etti. İlçede eşkal çalışmalarını sürdüren ekipler, şüpheliyi bir kafede otururken yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli karakola götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.