Hava Durumu

Defalarca bıçaklanmış şahıs, kendi kullandığı otomobille hastaneye geldi

Adana'da vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan bir kişi, yaralı halde kendi kullandığı otomobiliyle hastane geldi. Yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2020 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2020 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Defalarca bıçaklanmış şahıs, kendi kullandığı otomobille hastaneye geldi

Adana'da vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklanan adam kendi kullandığı araçla hastaneye geldi. Merkez Yüreğir ilçesindeki özel hastanede görevli polisin, olayı bildirmesi üzerine hastaneye ekip gönderildi. Yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ÜZERİNDEN KİMLİK ÇIKMADI

Vücudunda çok sayıda bıçak yarası bulunan ve üzerinden kimlik çıkmayan kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yoğun bakımda tedavi altına alındı. Yaralının kimliğini tespit etmek için çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ruhsat sahibinin otomobilini bir arkadaşına emanet ettiğini onunda yaralı kişiye verdiğini tespit etti.

YAKALAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Araştırmalarını genişleterek sürdüren ekipler, yaralının 24 yaşındaki Z.G. olduğunu belirledi. Polis ekipleri, detaylı inceleme yapmak üzere otomobili polis merkezine götürdü. Polis, olayın meydana geldiği yeri tespit etmek, yapan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.