Hava Durumu

Değerli eşya bulamayan hırsız, yedi aylık köpeği çaldı

Ankara'da soymak için girdiği evde değerli eşyaya rastlamayan hırsızın, 7 aylık Pekinez cinsi köpek ile 2 güvercin çaldığı öğrenildi. Kıskıvrak yakalanan hırsızın köpeği 300 liraya sattığı, güvercinleri ise hediye ettiği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2021 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2021 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Değerli eşya bulamayan hırsız, yedi aylık köpeği çaldı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Altındağ ilçesindeki evden 2 güvercin ile 7 aylık Pekinez ırkı köpeğin çalınması üzerine çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi sonucu hırsızlık şüphelisinin, Bülent K. olduğu tespit edildi.

GÜVERCİNLERİ HEDİYE ETMİŞ

Bülent K., polisin çalışması sonucu yakalanarak, gözaltına alındı. Bülent K.'nin, satışı yaklaşık 5 bin liradan yapılan köpeği 300 liraya sattığı, güvercinleri ise arkadaşına hediye ettiği belirlendi.

EVE GİRİNCE DEĞERLİ BİR ŞEY BULAMAMIŞ

İlçede 2 araçtan da yakın dönemde yüklü miktarda para çaldığı tespit edilen Bülent K.'nın, emniyetteki ifadesinde, "Eve girdiğimizde değerli hiçbir şeyin olmadığını görünce evde bulunan cins köpek ile özel 2 güvercini satmak için çaldım. Köpeğin ne kadar olduğunu bilmediğim için 300 liraya sattım. Güvercinleri de arkadaşıma hediye ettim" dediği öğrenildi. Polis, köpeği satıldığı yerden alarak, sahibine teslim etti.

60'IN ÜZERİNDE SUÇ KAYDI VAR

Yapılan araştırmada Bülent K.'nin, 60'ın üzerinde suç kaydı olduğu ve 6 suçtan arandığı tespit edildi. Ayrıca Bülent K.'nin, bankalardan para çeken ve tapuda işlem yapanları takip ederek, yaklaşık 5 milyon lira çaldığı da saptandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Bülent K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.