Hava Durumu

Dehşet cinayeti an be an izlediler

Dilan, aşıktı. Zorla evlendirildi. Gerçeği söyleyince töre devreye girdi. Kocası öldürdü. Ailesi ise cinayeti izledi

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2013 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2013 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dehşet cinayeti an be an izlediler

Ağrı'da 20 gün önce evlendiği kocası tarafından öldürüp gömülen Dilan Doğan'ın (18), töre cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı.

Selçuk Doğan'ın (23) itiraflarına göre, olay şöyle gelişti: Doğan ile teyzesinin kızı Dilan, 1 yıl önce aile kararıyla nişanlandı. Dilan başka bir genci seviyordu ama ailesine karşı gelemedi. Genç kız, Doğan'a başka birini sevdiğini söyledi. Ancak bu işe yaramadı. Çift, 3 hafta önce evlendirildi. Dilan, evlendikten sonra eşiyle ilişkiye girmeyi reddetti. Selçuk Doğan da durumu ailesine anlattı. Onlar da Dilan'ın ailesine "Kızınız başkasını seviyormuş. Gelin alın" dedi. Genç kızın ailesi ise Dilan'ın eve dönmesini kabul etmedi. Doğan ailesi, Dilan'ın infaz kararını verdi.

VİCDAN AZABI ÇEKMİŞ

Karar üzerine Selçuk Doğan, Dilan'ı bıçaklayarak öldürdü. Bu sırada babası Mehmet Salih Doğan (60), annesi Zahide Doğan (54) ve ağabeyi Sebih Doğan (25) cinayeti saniye saniye izledi. Cesedi otomobile koyan ailenin erkekleri, dere yatağına götürdükleri cesedi burada gömdü. Anne Zahide Doğan da evdeki kan izlerini temizledi. Önce eşinin kaybolduğu söylentilerini yayan Doğan, daha sonra vicdan azabına dayanamayıp teslim oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.