Hava Durumu

Dehşet evi! Alacak verecek kavgasında kan aktı...

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 7 bin lira alacağı olduğunu iddia ettiği 2 çocuk babası Ramazan Küçük'ün (53) evine giden Hüseyin Arslan (54) çıkan tartışmada tabancasını çekti. Arslan, başından tabancayla vurduğu Küçük'ü öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi. Korkunç olayın ardından yeni detaylar ortaya çıktı. Hüseyin Arslan 2 kişiyi daha öldürmüş.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2020 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2020 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dehşet evi! Alacak verecek kavgasında kan aktı...

Olay saat 20.00 sıralarında Küçükdere Mahallesinde yaşandı. Hüseyin Arslan, 7 bin lira alacağı olduğu iddia ettiği Ramazan Küçük'ün evine gitti.

Burada Küçük ile tartışan Arslan, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine yanında taşıdığı tabancayla Küçükü başından vurarak kaçtı. Hüseyin Arslanın olayın ardından kaçma anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ekibi ve jandarma sevk edildi. Ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırılan Ramazan Küçük, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri, cinayetin ardından zanlı Hüseyin Arslanı yakalamak için çalışma başlattı.

CİNAYETİN ARDINDAN İNTİHAR ETTİ

Jandarma, cinayet zanlısı Arslanı arama çalışmalarına başlarken, Denizli-Pamukkale karayolu Küçükdere kavşağı yanındaki tarlada ceset bulunduğu ihbarı yapıldı.

Olay yerine giden jandarma ekipleri, cesedin, cinayet zanlısı Hüseyin Arslana olduğunu tespit etti. Arslanın cinayetin ardından mahalleden ayrıldıktan sonra yol kenarına otomobilini park edip, tarlada aynı tabancayla kendini başından vurarak intihar ettiği belirlendi. Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı inceleme sonrası Arslanın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

2 KİŞİYİ DAHA ÖLDÜRMÜŞ

Dokuma atölyesi sahibi Hüseyin Arslan'ın 2 kişiyi daha öldürdüğü ortaya çıktı. Arslan'ın Küçük'ü öldürüp intihar etmeden önce Eskihisar Mahallesi'ndeki kendi iş yerinde Veli ve Mustafa Akpınar kardeşleri tabancayla başlarından vurarak öldürdüğü öğrenildi. Polis ekipleri, iş yerinde inceleme yaptı. Daha sonra Akpınar kardeşlerin cansız bedenleri, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Adlı Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Arslan ile Akpınar kardeşler arasında da borç- alacak sorunu olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.