Hava Durumu

Dehşete düşüren cinayetlerde flaş gelişme

Fatih'te 3 kişi öldürdüğü iddiasıyla aranan Deniz Ş. polis tarafından yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2013 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2013 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dehşete düşüren cinayetlerde flaş gelişme

Geniş güvenlik önlemleri altında Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen Deniz Ş. Cinayet Büro Amirliğinin bulunduğu 3. katta çıkarıldı.Gözaltına alınan Deniz Ş.'nin cinayetlerle ilgili sorgulanmaya başlandığı öğrenildi. Yetkililer sorgulamanın ardından cinayetler üzerindeki sır perdesinin aralanacağını belirttiler.

Fatih’te 2 saat içinde birbirine yakın yerlerde öldürülen Songül Polat, Aziz Caner Emre ve Yaşar Deli cinayetlerinin birbirleri ile bağlantılı olduğu tespit edildi.

Daha önceden 20’ye yakın polise geliş kaydı bulunan Deniş Ş.’nin 2013 yılında cezaevinden çıktığı tespit edildi. Bazı görgü şahitleri cinayetlerin sebebinin “Dedikodu” olabileceğini söylerken, emniyet yetkilileri şüphelinin yakalanmasının ardından sebebin ortaya çıkacağını belirttiler.

İSTANBUL FATİH'TE PEŞ PEŞE 3 CİNAYET

Yedikule Mermer Kule sokak üzerinde saat 15.00 sıralarında meydana gelen cinayette evli ve iki çocuk annesi 37 yaşındaki Songül Polat, kullandığı cipin içinde başından silahla vurularak öldürüldü. Polis olay yerinde yaptığı incelemede 3 adet boş kovan buldu. Bu cinayetten 1 saat sonra 26 yaşındaki Aziz Caner Emre Silivri Kapı caddesi, No. 32’deki Dokurhan isimli eski bir handaki odada başından silahla vurularak öldürüldü. İki olaydan kısa bir süre sonra da üçüncü saldırı olayı gerçekleşti. Saat 17,00 sıralarında 39 yaşındaki Yaşar Deli, Kocamustafapaşa Meydanı’nda uğradığı satırlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Yaşar Deli kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ÖLDÜRÜLENLER ARKADAŞ ÇIKTI

Cinayetlerin peş peşe işlenmesi dikkat çekerken İstanbul polisi alarma geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili başlattıkları soruşturmada kısa sürede üç cinayetin birbiri ile bağlantılı olduğunu tespit etti. Polis handa öldürülen, Aziz Caner Emre ile satırla öldürülen Yaşar Deli’nin birbirlerini tanıdıklarını belirledi. Her iki arkadaşında cinayet, uyuşturucu bulundurmak, adam yaralamak gibi suçlardan defalarca polise geliş kayıtları bulunduğu öğrenildi.

ŞÜPHELİ TESPİT EDİLDİ

Olayla sürdürülen soruşturmada polis üç cinayetin de faili olarak öldürülen Songül Polat’ın erkek kardeşi Deniş Ş.’yi aramaya başladı. Deniz Ş.’nin aynı semtte oturan öldürülen Aziz Caner Emre ile Yaşar Deli’nin arkadaşı olduğu tespit edildi. Deniz Ş.’nin de Emniyet Müdürlüğü'ne kayıtlarına göre cinayet, adam yaralamak uyuşturucu bulundurmak suçlarının aralarında bulunduğu suçlardan yaklaşık 20 kez polise geliş kaydı olduğu belirtildi. Deniz Ş.’nin 2013 yılında cezaevinden çıktığı belirlendi.

9 MM ÇAPINDA TABANCAYLA ÖLDÜRÜLMÜŞLER

Öte yandan yapılan incelemede özel bir hastanede doğum fotoğrafçısı olarak çalışan Songül Polat ile Aziz Caner Emre’nin 9 mm çapında tabancayla öldürüldüğü tespit edildi. Olay yerlerinden elde edilen boş kovanlar incelenmek üzere polis Kriminal laboratuarına gönderildi. Yapılacak olan incelemede cinayetlerde kullanılan silahın aynı olup olmadığı tespit edilecek.

Bazı görgü tanıkları da cinayetin sebebinin “Dedikodu” olabileceği yönünde bilgi verdiklerini belirtirken, Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayların faili olduğu tespit edilen Deniz Ş.’nin yakalanmasının ardından olayların kesin sebebinin belirleneceğini söylediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.