Hava Durumu

Dehşete düşüren görüntüler! Taciz ettiği kadını dakikalarca yumrukladı

Muğla'da yarı çıplak bir vaziyette markete giren şahıs, önce sözlü tacizde bulunduğu işletmeci kadını dakikalarca yumrukladı. Hastaneye kaldırılan kadının kulak arkasına 5 dikiş atılırken, korku dolu anlar marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2020 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2020 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dehşete düşüren görüntüler! Taciz ettiği kadını dakikalarca yumrukladı

Muğla'da Elif Gültekin'in işlettiği markete yarı çıplak vaziyette gelen Kürşat Zabun isimli kişi, market işletmecisi kadına önce sözlü tacizde bulundu, ardından tekme tokat dövdü. Talihsiz kadının kulağının arkasına 5 dikiş atılırken şiddet anları güvenlik kamerasına yansıdı. Şahıs yakalanıp gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. Can güvenliğinin olmadığını söyleyen Gültekin ise, dükkanını kapatıp gideceğini söyledi.

YARI ÇIPLAK GELDİ

Olay Milas ilçesinde meydana geldi. Geçen Pazar günü Kürşat Zabun isimli kişi, yarı çıplak bir şekilde alışveriş yapmak için markete geldi. Market sahibi Elif Gültekin'den iki bira ve sigara isteyen Zabun, daha sonra kadına sözlü tacizde bulundu.

ÖNCE YUMRUKLADI, SONRA HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ GİTTİ

Sözlü tacizin ardından market işletmecisi kadın, tacizciyi iş yerinden çıkarmak istedi. Aldığı olumsuz yanıt sonrası bir anda öfkelenen Kürşat Zabun, iş yeri sahibini darp etmeye başladı. Güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedilen görüntüde, teleskop copuyla tacizcisine karşı koymaya çalışan Elif Gültekin yere düştükten sonra şahsın saldırısına engel olamadı. Arka arkaya yumruklarla şiddetini arttıran şahıs, hiçbir olmamış gibi iş yerinden ayrıldı.

5 DİKİŞ ATILDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Elif Gültekin'in sağ gözünün altında yırtık oluştuğu belirlenirken, kulağının arkasına ise 5 dikiş atıldı.

SERBEST KALDI

Büfeye gelen başka bir müşterinin ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, Kürşat Z'yi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Kürşat Z. serbest bırakıldı.

"BU ADİLER YÜZÜNDEN KAPATIYORUM"

Saldırganı tanımadığını söyleyen Gültekin, Kürşat Z.'nin serbest bırakılmasını eleştirip, "Adamı 2 saat sonra serbest bırakacaklar. Ben burada öldükten sonra mı sahip çıkacaklar. Beni bugün bu hale getiren insan, 2 gün sonra gidecek bir başkasını öldürecek. Ben bu dükkanı, geçim kaynağımı, bu adilerin yüzünden kapatıyorum. Can güvenliğim olmadığı için dükkanı kapatıyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.