Hava Durumu

Demet Akalın'dan 'bebek plasentası' açıklaması: Allah'ın cezası

Demet Akalın, hakkında çıkan 'Bebek plasentası yiyerek gençleşti' iddialarına sosyal medya hesabından sert sözlerle cevap verdi. Yayınladığı video ile sitem eden Akalın, "Kafayı mı yediniz, Allah akıl fikir versin size" dedi. Akalın, haberi basına sunan kişiyi de tanıdığını ima ederek gönderme de bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2021 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2021 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Demet Akalın'dan 'bebek plasentası' açıklaması: Allah'ın cezası

Son zamanlarda sık sık estetik haberleriyle gündeme gelen Demet Akalın hakkında 'Bebek plasentası yiyerek gençleşti' iddiaları ortaya atıldı. Kısa sürede gündem olan Akalın, Instagram hesabından iddialara cevap verdi.

PLASENTA İDDİALARINI YALANLADI

"Kızım kafayı mı yediniz" diyerek söze başlayan Akalın, "Allah akıl fikir versin size. Yani gerçekten inanamıyorum. 'Bebek bir şeyi mi yiyorsun?' diyorsunuz. Ne diyorsunuz? Türkçe konuşun! Kafayı mı yediniz? Ben seneler sonra kelle paçayı zor yemişim. Cilt bakımını da artık evde kendim yapıyorum. Kendinize gelin" ifadelerini kullandı.

"ALLAH'IN CEZASI"

Haberi basına sızdıran kişiyi tanıdığını ima eden şarkıcı, sözlerine şöyle devam etti: "Bunu yapan tahmin ettiğim kişiyse Allah seni zaten benzetmiş de ne diyeyim sana bilmiyorum. Allah'ın cezası."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.