Hava Durumu

Demet Akalın, Erdoğan ziyaretinin detaylarını anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çocuk istismarı ve kadına şiddete karşı sosyal sorumluluk projesinde yer alacak sanatçılar Hande Yener ve Demet Akalın ile geçtiğimiz günlerde görüşmüştü. O ziyaretin detaylarını ve konuşulan konuları Demet Akalın anlattı...

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2019 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2019 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Demet Akalın, Erdoğan ziyaretinin detaylarını anlattı

Sanatçı Demet Akalın ve Hande Yener, kadına şiddet ve çocuk istismarına çözüm bulabilmek için hazırladıkları dosyayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sundu. Akalın'ı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu almaya iten sebepse sosyal medyadan gelen yoğun mesajlardı.

Akalın, "Sosyal medyadan çok fazla kadın dernekleri mesaj atıyordu, onları ilettim. Eğer bir şey yapılacaksa biz de buradayız dedik Cumhurbaşkanımıza..." ifadelerini kullandı.

"KEŞKE DAHA KALABALIK OLSAYDIK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptıkları görüşmenin detaylarını anlatan Akalın, "Biz çok onur duyduk. Kadınların sesi olmak için randevu talep etmiştim, ya da bir yasa çıkacaksa ne zaman çıkacak diye merakımdan gittim. Hande Yener gidersen 'beni de al' demişti. Beraber gittik.

Sayın Cumhurbaşkanımız kadınlar, hayvanlara eziyet edenler, çocuk tecavüzcülerini hepsini kapsayan bir yargı paketinin ilk Meclis toplantısında geleceğini bunun hızlandırılacağını söyledi. Sayın Cumhurbaşkanımız bütün hassasiyetiyle televizyonda izleyip inanamadığını anlattı.

Bu bize özel kampanya değil... 'Biz bu göreve hazırız' dedik o da tabii ki dedi. Ben gideceğim dediğimde bana sadece Hande 'geleceğim' dedi. Keşke daha kalabalık olsaydık." ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'IN AKTARDIĞI HADİSTEN ETKİLENDİ

Demet Akalın, Başkan Erdoğan'ın kendilerine aktardığı bir hadisten nasıl etkilendiğini de anlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.