Hava Durumu

Demet Akbağ'ın acı günü

stanbul'daki evinde hayatını kaybeden ünlü oyuncu Demet Akbağ'ın babası, eski foto muhabiri Oktay İybar (75), son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2013 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2013 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Demet Akbağ'ın acı günü

Türk basınının duayen ismi Oktay İybar için Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze törenine; İybar’ın kızı oyuncu Demet Akbağ, eşi Suzan İybar, oğlu Kemal ve kızı Sedef ile yakınları, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Yılmaz Erdoğan, Erol Engin, Oktay Kaynarca, Burcu Esmersoy, Yavuz Bingöl, Sinem Kobal, Orhan Erinç ile sanat camiasından çok sayıda kişi katıldı.

Taziyeleri kabul eden oyuncu Demet Akbağ, “Ben de dün haber aldım. Mardin’de film çekiyorduk. Çok üzgünüm. Sabah aniden uykusunda hiç acı çekmeden, -hep eskiden beri arzu ettiği gibi ölmek isterdi. Böyle sessizce ölmek isterdi.- Uykusunda büyük ihtimalle beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Yüksek tansiyon hastasıydı. Babamı kaybettim. Babaları, anneleri, büyükleri kaybedince daha da büyüyoruz, daha bir yaş alıyoruz. Bazı şeylerin daha çok farkına varıyoruz. Biz büyüyoruz, onlar yaşlanıyor, biz yaşlanıyoruz, bizim çocuklarımız büyüyecek. Hayat böyle. Herkese çok teşekkür ettim” diye konuştu. Akbağ'ın annesi Suzan İybar ise, eşinin tabutunu öperek gözyaşlarına boğuldu. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Oktay İybar’ın cenazesi, defnedilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığı’na götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.