Hava Durumu

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç: Bizi nereden buldunuz?

Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç ilk kez objektiflere takıldı. Sorulara sıkılarak cevap veren ünlü çift, "Bizi nereden buldunuz? Mutluyuz, bizi utandırmayın" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2021 19:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2021 19:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç: Bizi nereden buldunuz?

Bir süredir beraber olan Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir aşklarına doludizgin devam ediyor. Koç, 29'uncu yaşına basan sevgilisi Özdemir'in doğum gününü birlikte çektirdikleri bir fotoğrafı kalp emojisiyle süsleyerek paylaşmıştı.

Demet Özdemir, önceki akşam sevgilisi Oğuzhan Koç'la birlikte Tarabya sahilinde ilk kez görüntülendi. Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine ikili, görüntülendiklerini fark edince şaşırdı.

Baş başa yürüyüş yapan çift, karşılarında fotoğraf çeken muhabiri görünce "Bizi nereden buldunuz?" dedi. İkilinin poz verdiği sırada bir sokak köpeğinin de önlerinde poz vermesi çevredekileri gülümsetti.

Hayranlarına teşekkür eden güzel oyuncu, "Bağış olarak bir sürü anlamlı hediye geldi. Annemin hediyesini görünce gözyaşlarımı tutamadım" şeklinde konuştu.

Birkaç aydır beraber olan sevgililer, "Her şey yolunda gidiyor, mutluyuz" demekle yetindi. Özdemir ve Koç, ilişkileri hakkında devam eden sorulara, "Lütfen bizi utandırmayın" diyerek, evlerinin yolunu tuttu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.