Hava Durumu

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile birlikte fotoğraf paylaştı

İlişkilerini gözlerden uzak tutan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç aşkından ilk fotoğraf geldi. Daha önce paylaşım yapmayan ikiliden Demet Özdemir, Instagram hesabından sevgilisiyle birlikte fotoğraf paylaştı. Güzel oyuncu paylaşımına kalp emojisi koymayı da ihmal etmedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2021 20:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2021 20:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile birlikte fotoğraf paylaştı

Tv8 ekranlarında yayınlanan "Doğduğun Ev Kaderindir" dizisinde "Zeynep" karakterini canlandıran Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç yeni bir aşka yelken açmıştı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yılbaşında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağında Çeşme'de tatil yapan ikilinin fotoğraflarının çekilmesiyle aşkları ortaya çıkmıştı.

İLK PAYLAŞIM GELDİ

Yeni yılın ilk aşk bombası olarak tarihe geçen Demet Özdemir ve Oğuz aşkından yeni fotoğraf geldi. Daha önce paylaşım yapmayan ikiliden Demet Özdemir, Instagram hesabının hikayeler bölümünden sevgilisiyle birlikte fotoğraf paylaştı.

Yılın ilk bombası olarak tarihe geçen Oğuzhan Koç - Demet Özdemir aşkından yeni fotoğraf geldi. Daha önce paylaşım yapmayan ikiliden Demet Özdemir Instagram hesabından sevgilisiyle birlikte fotoğraf paylaştı. Özdemir paylaşımına kalp emojisi koymayı da ihmal etmedi.

İşte o fotoğraf:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.