Hava Durumu

Demet Özdemir, Survivor'a yarışacak!

Demet Özdemir, Survivor 2020'nin 17 Haziran Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümüyle hayranlarına sürpriz yapacak. TV8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde başrol oynayan güzel oyuncu Özdemir, aynı kanalda yayınlanan Survivor'ın yeni bölümünde yarışacak. Demet Özdemir, Survivor Anlat Bakalım oyununda Cemal Can Canseven'in partneri olacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2020 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2020 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Demet Özdemir, Survivor'a yarışacak!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde başrol oynayan Demet Özdemir, Survivor 2020'nin yeni bölümünde Anlat Bakalım yarışmasına konuk olacak. Acun Ilıcalı, güzel oyuncunun yarışmada Cemal Can Canseven ile partner olacağını açıkladı.

Survivor Anlat Bakalım'da Demet Özdemir'in yanı sıra Bensu Soral, Enis Arıkan, Furkan Korkmaz, Haluk Levent, Danilo Zanna, Eser Yenenler ve Mustafa Ceceli de yarışacak.

DEMET ÖZDEMİR TATİL POZLARIYLA BEĞENİ TOPLUYOR

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, koronavirüs kısıtlamalarının kalkmasının ardından soluğu Ege'de aldı. Otelde kalmak yerine tekne tatilini seçen Demet Özdemir, arkadaşlarıyla birlikte sakin bir tatil geçiriyor.

Özdemir son olarak beyaz elbisesiyle çekilen bir pozunu paylaştı. Özdemir'in paylaşımına kısa sürede yüz binlerce beğeni geldi.

Instagram'da 9,7 milyon takipçisi olan güzel oyuncu, tekne tatilinden paylaştığı pozlarıyla beğeni topluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.