Hava Durumu

Demirlere saplanan tay kurtarılamadı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde geçtiğimi hafta otladığı alandaki duvarın üzerinden atlamaya çalıştığı esnada demirlere saplanarak ağır yaralanan tay, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2015 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2015 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Demirlere saplanan tay kurtarılamadı
Olay, İnegöl ilçesi Alanyurt Mahallesi'nde geçtiğimiz hafta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sahibi tarafından yeşillik alanda otlaması için inşaatı devam eden Alanyurt Diş Hastanesi karşısına bırakılan tay, kısa bir süre sonra kapalı olduğu alandan çıkmak istedi. Sağa sola koşturan tay, çıkması için bir alan bulamayınca duvardan atlamaya çalıştı. Duvarı aşmak için hamle yapan tay, beton duvarın üzerindeki demirlere saplandı. Demirlerden kurtulmak için çırpınan tay, hareket ettikçe daha çok acı çekmeye başladı.

Olduğu yere yığılıp kalan tay için çevredeki vatandaşlar seferber oldu. Olay yerine gelen Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi yetkilileri, sakinleştirici iğne yapılan tayı, vatandaşların da yardımıyla saplandığı yerden çıkartarak tedavi merkezine götürdü. Ağır yaralanan tayın annesi ise yapılan müdahaleler sırasında yavrusunun başından bir an olsun ayrılmadı. Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi'nde ameliyata alınan ağır yaralı taya 4 saat süren bir operasyon gerçekleştirildi. Ancak yaralı tay, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.