Hava Durumu

Demirören'den şok içki açıklaması

Dün Ankara'da gerçekleştirilen Spor Müsabakaları Güvenlik Çalıştayı'na Türkiye Futbol federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'in açıklamaları damga vurdu. Demirören geçtiğimiz aylarda Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın gündeme getirdiği futbol maçlarının gündüz oynanması fikrine şu sözlerle destek verdi: "Maçlar gece oynanınca işin içine içki karışıyor"

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2013 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2013 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Demirören'den şok içki açıklaması

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile çok sayıda futbol adamının katıldığı çalıştaya damga vuran ve sosyal medyada da ses getiren açıklamalara TFF Başkanı Yıldırım Demirören imza attı.

Konuşmasında 6222 sayılı kanun ve e-bilet uygulamalarından taviz verilmeyeceğinin altını çizen Demirören futbol maçlarının güvenlik gerekçesiyle gündüz oynanması konusuna da değindi. Demirören bu konuda, "Sayın Bakanımızın söylediği bir şey vardı, bunda hemfikirim. Kulüplerimizden rica ediyorum, maçlar gündüz oynansın. Gece oynandıkça işin içine içkiye kadar her şey giriyor ve seyirci daha agresif oluyor. Bunlar da futbolun güzelliklerini bozuyor" dedi.

"STADA GİRERKEN AYAKKABILARIMIZI DA ÇIKARTALIM MI?"

İçişleri Bakanı Güler'in "Siyasi, ideolojik, toplumsal sloganlara izin verilmeyecek" açıklaması ardına gelen Demirören'in sözleri sosyal medyada tepki topladı. Çok sayıda Twitter kullanıcısı "Stada girerken ayakkabılarımızı da çıkartalım mı?" mesajını paylaştı.

musa yantır
maçlar gündüz oynansın,içkili gelinmesin diyen Yıldırım Demirören geçen yıl kaç kişi maçlarda içkili yakalanıp işlem yapıldı.açıklarmı

Cem Köksal
Yıldırım Demirören: "Maçlar gündüz oynansın. Gece oynandıkça işin içine içkiye kadar her şey giriyor ve seyirci daha agresif oluyor." Yuh!!

CeyL?n McAnnison
Sigaram bitti, markette de bitmiş benim sigaradan.. YETER YILDIRIM DEMİRÖREN YETER !!

ali aydın ?
Gündüz maclarıni sonuna kadar destekliyorum.Besiktaşın bircok macı olimpiyatta olduğunu düşünürsek.Çok çok mantıklı...
Biraz mantıklı olun...Ingilterede yeri geliyor M.United .M.City macı gündüz oynanıyor.İtalyada İnter Milan yeri geliyor
gündüz macı oynuyor.

Fırat Günayer
Liverpool,Manu,Dortmund,Bayern lig maçlarının neredeyse yarısına yakınını gündüz oynuyor. Haftasonu oynanan gündüz maçı keyif verir herkese.

Bertan Aganoglu ?
Gündüz maçı iyidir...öğlen rakısı gibi...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.