Hava Durumu

Demirören'i devirme planı

TFF, Haziran ayında mali genel kurul için bir araya gelecek. Ancak Bursaspor, Trabzonspor, Galatasaray ve Kayserispor'un da aralarında bulunduğu kulüpler, mali genel kurulu seçimli genel kurula çevirmek için harekete geçti.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2012 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2012 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Demirören'i devirme planı
Türkiye Futbol Federasyonu haziran ayında olağan mali genel kurul için bir araya gelecek. Ancak son süreçte yaşananlardan rahatsız olan kulüpler mali genel kurulu, seçimli genel kurula çevirmek için düğmeye bastı. Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener bu düşüncesini katıldığı televizyon programında dile getirdi. Şener, Trabzonspor olarak Bursaspor, Galatasaray ve Kayserispor kulüpleriyle ortak hareket edeceklerini, kendilerine 118 oyun yeterli olduğunu bildirdi.


UEFA'YLA GÖRÜŞECEĞİZ

İkinci ve üçüncü liglerdeki bazı kulüplerin de düşüncelerine destek verdiklerini belirten Şener, 58. maddenin değişimi için de Tahkim Kurulu'na başvurduklarını açıkladı. 58. maddenin bu haliyle kimsenin ceza almayacağını vurgulayan Şener, Tahkim'den de bekledikleri yanıtı alamazlarsa UEFA'nın gerekli cezaları vereceğini iddia etti. Sadri Şener ayrıca UEFA'dan randevu istediğini ve TFF'nin kararının ardından gerekli görüşmeleri yapacağını söyledi. 


ŞENER: Pişmanım

Sadri Şener, TFF Genel Kurulu'nda Yıldırım Demirören'e destek verdikleri için pişman olduğunu açıkladı. Şener, "Bu yönetime destek verdiğimiz için pişmanız. Bize sorup bir şey yapmadılar. Bu Federasyonla artık olmaz, değişmeli" dedi.


Kimsenin peşine takılmam
Sadri Şener'in açıklamalarını değerlendiren Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, kulüplerin en sonunda kendi dedikleri noktada birleşmeye başladıklarını söyledi. Yazıcı, "Sadri Bey açıklıyor, ama Ben kimsenin peşine takılmam. Biz bu konuda zaten tavrımızı seçime katılmayarak belli etmiştik. Bursaspor bu konuda önderdir. Kimsenin peşinden koşmam, bildiğim yolda devam ederim" dedi.





Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.