Hava Durumu

Demirtaş Meydanı'na ilk kazma vuruldu

Demirtaş’ta mevcut meydanı genişletmek için çalışma başlatan Osmangazi Belediyesi, projeye ilk kazmayı vurdu. Belediyeye ait 4 katlı hizmet binasının yıkımına başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2012 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2012 19:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Demirtaş Meydanı'na ilk kazma vuruldu

Demirtaş Meydanı’nın genişletme çalışmaları kapsamında eski belediye hizmet binasının yıkımına başlandı. Yıkımı izleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, imar planlarının en iyi işlediği bölgelerin başında gelen Demirtaş’a yakışacak bir meydan yapmak için çalışmaların hızla sürdüğünü söyledi.

Başkan Dündar, yatırımlarla çehresi değişen mahallenin meydanla birlikte Osmangazi’nin cazibe merkezlerinden biri olacağını aktardı. Daha önce kamulaştırılan bazı binaların yıkıldığını anlatan Başkan Dündar, “Demirtaş Bursa’nın en eski belediyelerinden biriydi. 2009 mahalli seçimlerinde kapatılarak Osmangazi Belediyesi’ne bağlandı. Bu çerçevede yıllardır ihtiyaç duyduğu hizmetleri alamayan bu bölgemize Osmangazi Belediyesi olarak yoğun bir şekilde hizmet getiriyoruz. Demirtaş’ta en önemli ihtiyaçlardan biri olan meydan düzenlemesini de bu çerçevede projelendirdik ve uygulama aşamasına geldik. Bu alanda yapılacak çalışmalarla meydan hem genişleyecek hem de düzenleme ile bir cazibe merkezi haline gelecek. Burada camiyi de yıkarak yeniden inşa edeceğiz ayrıca yeni bir hizmet binası da bölgeye kazandırılacak. Böylece sağlıklı bir gelişim yaşayan Demirtaş’ta vatandaşlarımız modern bir meydana kavuşmuş olacak” dedi.

Hizmet binasının yıkım çalışmalarını takip eden vatandaşlar da Demirtaş’a 3 yılda büyük hizmetler geldiğini belirterek, Başkan Dündar’a teşekkür etti. Meydan düzenlemesinin bölgeyi büyük rahatlık sağlayacağını anlatan vatandaşlar, yıllardır görmedikleri hizmeti 3 yılda Osmangazi Belediyesi’nden aldıklarını sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.