Hava Durumu

Demokrasi şehitleri için mevlit okutuldu

Gemlik Belediyesi’nin İlçe Müftülüğü ile birlikte organize ettiği etkinlikte, Darbe Kalkışması sırasında şehit olan asker sivil 208 kişi için Mevlit okutuldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Demokrasi şehitleri için mevlit okutuldu
İskele Meydanı Festival Alanında yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı etkinlikte, İlçe Camilerinde görevli olan 8 İmam Hatip ve Vaiz, Kuran-ı Kerim ve Dualarla Şehitleri saygıyla andı. Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcigezli, Ahmet Avcı ve Kadir Erol, İlçe Müftüsü Muammer Turan, Belediye Meclis üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık ve yönetim kurulu üyeleri de Mevlit etkinliğinde yer aldılar.

Sivil Toplum Örgütü yöneticilerinin yanı sıra, muhtarlar ve Gemliklilerin de yoğun ilgi gösterdiği Şehitler İçin Mevlit Etkinliğinde konuşan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Darbe kalkışmasını canı pahasına göğüsleyen, asker sivil şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Vatanımıza hep birlikte sahip çıkalım. Rabbim bizi Başta Peygamber Efendimiz (Sav) olmak üzere, tüm şehitlerimizin şefaatine nail etsin inşallah, Bu vatan bizim, bir avuç çapulcuya bırakamayız. Bu vatan sahipsiz değil” diye konuştu. 4 gündür kendileriyle birlikte Demokrasi Nöbetini yürüten Gemliklilere de teşekkür eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Cuntacılığa soyunup, darbecilikle yönetime gelmek istemek eşkıyalıktır. Gün birlik olma günüdür. Gemlik bu konuda çok güzel mesajlar vermektedir. Demokrasi nöbetimiz sürecektir” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.