Hava Durumu

Deniz Akkaya: Bendeniz de salgının kucağına düştüm

Manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından pembe elbiseli, elinde sopası olan dikkat çekici fotoğraf karesiyle koronavirüse yakalandığını duyurdu. Akkaya, "O gün geldi çattı bendeniz de salgının kucağına düştüm. Bu fotoğraftaki Deniz, aslen 5 günlük hasta imiş" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2021 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2021 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Deniz Akkaya: Bendeniz de salgının kucağına düştüm

Ünlü manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden koronavirüse yakalandığını açıkladı. Yaptığı pembe elbiseli, elinde sopası olan dikkat çekici fotoğraf paylaşımıyla haberi duyuran Akkaya, 5 gündür hasta olduğunu dile getirdi.

"BU FOTOĞRAFTAKİ DENİZ 5 GÜNLÜK HASTA İMİŞ"

Akkaya, "Elimde sopam evde covid kovaladığım bir zaman diliminden herkese merhaba. O gün geldi çattı bendeniz de salgının kucağına düştüm. Bu fotoğraftaki Deniz, aslen 5 günlük hasta imiş. Sinsice bünyemize yerleşen bu hastalık gecene kadar sizlere, nefes darlığı storyleri ve yatak videoları atmayacağım. Keza yalnız kalmanın ve belirsizliğin, sizi iç hesaplaşmanın göbeğine attığını biliniz. 10 günlük karantinam bittiğinde eskisinden sağlıkla ayağa kalkmak için gün saydığımı biliniz." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.