Hava Durumu

Denize kaçan topu almak isteyen iki kardeş boğuldu

Çanakkale'nin Biga İlçesi’nde, sahilde oynarken kaçırdıkları topu almak için denize giren 13 yaşındaki Ramazan Bekçi ile ablası 15 yaşındaki Serap Bekçi suda boğularak öldü.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2013 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2013 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Denize kaçan topu almak isteyen iki kardeş boğuldu

Biga’ya bağlı Örtülüce Köyü’nde oturan Nuran ve Muhsin Bekçi çifti,  çocukları Ramazan ve Serap’ı da alarak Aksaz Köyü sahiline gitti. Aile piknik yaptığı sırada, sahilde oynayan Kocagür Ortaokulu öğrencisi iki kardeşin topu denize kaçtı. Rüzgar ve dalgaların açığa doğru sürüklediği topu almak isteyen Ramazan ve Serap Bekçi kardeşler, denize girdi. İki kardeş aniden derinleşen denizde suya batıp çıkmaya başladı.

Yüzme bilmeyen baba Muhsin Bekçi, yardım istemek için köye gitti. Baba Bekçi ile sahile dönen köylülerden Hüseyin Kandemir, hemen suya atlayıp, iki kardeşi sudan çıkardı. Bu sırada olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekibi, çok su yuttuğu belirlenen iki kardeşe ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ancak, hiçbir tepki alınamaması üzerine iki kardeş, ambulansa alınıp, Biga Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada da doktorların uzun süre çabalamalarına rağmen iki kardeş hayata döndürülemedi.

Çocukları gözlerinin önünde boğularak ölen Bekçi çifti, sinir krizi geçirince hastanede tedaviye alındı.

Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.