Hava Durumu

Deplasmanda 4. galibiyet

Bursaspor bu sezon deplasmanda sırasıyla Eskişehirspor, İstanbulspor, Adanaspor ve Akhisarspor'u mağlup ederken, Karagümrük, Adana Demirspor, Altay ve Menemenspor'a yenildi, Boluspor ve Altınordu ile de berabere kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2020 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2020 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Deplasmanda 4. galibiyet

TFF 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Akhisarspor'u Ukraynalı golcüsü Seleznov'un attığı tek golle mağlup ederek bu sezon 4. kez dış sahada kazanma başarısı gösterdi. Yeşil Beyazlılar 2019-2020 sezonunda ilk dep-lasmanda galibiyetini 3. haftada Eskişehirspor'u 2-0 mağlup ederek elde etmişti. Timsah daha sonra 9. haftada İstanbulspor'u 2-1 yenmeyi başarırken, yine Adanaspor'u da Adana'da Özer Hurmacı'nın son dakika golüyle 3-2 mağlup etmişti. Bursaspor 19. haftada aldığı Akhisarspor galibiyetiyle çok kritik 3 puanı cebine koydu.

4 MAÇTA PUAN ALAMADI

Bursaspor bu sezon deplasmanda çıktığı 10 maçta 4 galibiyet elde ederken, 4 kez de sahadan puansız ayrıldı. Yeşil Beyazlılar ayrıca 2 maçta da rakipleriyle 1'er puanı paylaştı. Tİmsah sezonun ilk maçında Fatih Karagümrük'e 3-1, 5. haftada Adana Demirspor'a 4-1, 7. haftada Altay'a 2-1 ve 16. haftada Menemenspor'a 2-1 mağlup oldu. Bursaspor ayrıca 11. haftada Boluspor ile 1-1 ve 15. haftada Altınordu ile 0-0 berabere kaldı. Yeşil Beyazlılar ilk 17 haftalık periyotta 3 İzmir deplasmanını da oynarken sadece 1 puan elde edebildi.

Zorlu fikstür

Son haftalarda iyi bir hava yakalayan Bursaspor bu ritmini sürdürmek istiyor ancak Timsah'ı kritik maçlar bekliyor. Yeşil Beyazlılar ilk olarak 20. hafta mücadelesinde ligin son sırasında yer alan Eskişehirspor'u ağırlayacak, Bursaspor sonraki hafta ise mevcut puan cetvelinde 15. basamaktaki Osmanlıspor'a konuk olacak. Akabinde orta sıralardaki Adana Demirspor ile kozlarını Bursa'da paylaşacak Yeşil Beyazlılar, 23. haftada ise şampiyonluk için çe-kiştiği rakiplerinden Büyük- şehir Belediye Erzurumspor deplasmanına gidecek.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.