Hava Durumu

Derdiyok: Keşke Galatasaray'dan bu şekilde ayrılmasaydım

Galatasaray'ın eski golcüsü Eren Derdiyok yayıncı kuruluşa özel açıklamalarda bulundu. Şu an her teklife açık olduğunu belirten tecrübeli forvet, "Keşke Galatasaray'dan bu şekilde ayrılmasaydım. Süper Lig'e sıcak bakıyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2021 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2021 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Derdiyok: Keşke Galatasaray'dan bu şekilde ayrılmasaydım

Kasımpaşa, Galatasaray ve Göztepe'de forma giyen Eren Derdiyok geleceği ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Galatasaray günlerini anlatan deneyimli golcü, "17 yaşındayken Basel altyapısından davet aldım. Futbolcu olacağımın garantisi olmadığı için ailemin desteğiyle işe girmiştim. İşten idmana, idmana eve... 6 ayım böyle geçti. Altyapıda yaptığım sıçramayla A takıma çağırıldım. 6 ay içerisinde profesyonel oldum, ben de bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum. 1 yıl önce kenardan sahadaki oyunculara top veriyordum ve sonra kendimi sahada buldum. Tam da hayal ettiğim gibi bir çıkış olmuştu. G.Saray'da oynamak herkese nasip olmaz. Böyle ayrılmak istemezdim. İyi dönemler geçirdik. Futbolda bazen farklı adımlar atılıyor, farklı kararlar veriliyor. Saygıyla karşılamak lazım. Keşke bu şekilde olmasaydı" dedi.

"Pakhtakor'da çok başarılı olduk"

Eren şöyle devam etti: "Özbekistan'a gitmemin nedeni Şota Arveladze idi. Beni çok istedi. Güzel proje sundu. Yeni bir adım için kabul ettim. Zor bir lig. Tanınmıyor, gündemde olmayan bir lig. Pakhtakor'da çok başarılıydık. 3 kupa aldık. Görüşmeler var. Her teklife açığım. Durum şu an böyle. Kendimizi hazır tutmamız gerekiyor. Her gün özel hocamla burada çalışıyorum. Türkiye'de oynamaya sıcak bakıyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.