Hava Durumu

Deren Talu, aşkı anlattı

Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen büyük kızı Deren Talu, bir dergiye röportaj verdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2021 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2021 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Deren Talu, aşkı anlattı

Genç oyuncu Deren Talu, Alem Dergisi'ne kapak oldu. Samimi açıklamlarda bulunan Talu, ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.

Annesi Defne Samyeli ile ilişkilerinden bahseden genç yıldız, "Çok iyi bir dert ortağı ve seyahat arkadaşıdır. Onun kızı olmak, bana çalışkan, adil ve iyi bir insan olmayı öğretti" dedi.

Yaklaşık 8 aydır iş insanı Baran Tınaz ile aşk yaşayan Deren Talu, sosyal medya hesabından zaman zaman sevgilisiyle verdiği mutluluk pozlarını paylaşıyor. Talu, Tına ile olan ilişkisiyle ilgili de konuştu.

Baran Tinaz ile güzel bir beraberliği olan oyuncu, "Aşk benim için sabah uyandığında o kişi hayatında diye nedensiz yere gülümsemek demek. Benim için ilişkiyi değerli kılan; güven, beraber eğlenebilmek, gülebilmek, birbirimizin hem sevgilisi hem en iyi arkadaşı olabilmek" dedi.

"TÜRKİYE'Yİ ÇOK SEVİYORUM"

Yurt dışında eğitim alan ve bir sürü orada yaşayan Deren Talu'ya Amerika'yı özleyip özlemediği sorulduğunda; "Dürüst olmak gerekirse Amerika'da yaşadığım günleri pek özlemiyorum. Türkiye'yi çok seviyorum ve amacım yurt dışındaki eğitimlerimden öğrenebildiğim kadarını öğrenip sonunda İstanbul'a dönmekti" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.