Hava Durumu

Ders zili çaldı! Minik Emir annesine zor anlar yaşattı

Çanakkale'de okulun ilk gününde derse girmek istemeyen minik Emir, okulun bahçesinde annesine zor anlar yaşattı. Yere oturup dakikalarca ağlayan Emir sakinleşmeyince annesi tarafından eve götürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2020 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2020 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ders zili çaldı! Minik Emir annesine zor anlar yaşattı

Türkiye genelinde bugün okullar açıldı. Yeni tip koronavirüse karşı her türlü sosyal mesafe ve hijyen kurallarının alındığı okullarda anasınıfı ve 1. sınıf öğrencileri bugün ilk derslerine başladı. Çanakkale'de derse girmek istemeyen minik Emir ise okulun bahçesinde yere oturup ağlayarak annesine zor anlar yaşattı.

TÜM ÖNLEMLER ALINDI

Çin'de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan Covid-19 nedeniyle Türkiye'de genelinde uzaktan eğitime geçilmişti. Bugün, anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencileri için ilk ders zili çaldı. Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tüm okullarda gerekli önlemleri alarak çocukların hijyen içerisinde eğitim almalarını sağlıyor.

"HASTALIK NEDENİYLE KORKUYORUM"

Uzun zaman sonra çocuğu Efe Bülbül'ü okula getiren Arife Bülbül, "Bir yandan sevinçliyim bir yandan da üzüntülüyüm. Çünkü hastalık nedeniyle korkularım var. Tedbirler alındı ama çocuk bilmiyor, elini her yere sürebiliyor. O yüzden korkuyorum. Getirdim bakalım ne olacak" dedi. 1'nci sınıfa giden Efe Bülbül ise arkadaşlarını özlediğini belirterek doğruca okulun yolunu tuttu.

MİNİK EMİR DERSE GİRMEMEK İÇİN AĞLADI

Annesiyle birlikte okula gelen ancak bir anda ağlayarak dışarı çıkan Emir ise öğretmenleri ve annesine zor anlar yaşattı. Eve gitmek istediğini belirten Emir hem ağladı hem de kendisini yerlere attı. Çocuğunu sakinleştiremeyen çaresiz anne ise çareyi Emir'i eve götürmekte buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.