Hava Durumu

"Dersimizi çıkaracağız"

Bursaspor'da Boluspor maçında kaybedilen iki puanın üzüntüsü yaşanıyor. İlk kez kulübeye çekilen Emirhan Aydoğan maçla ilgili net konuştu. Genç krampon, "Skoru koruyamadığımız bir maç oldu. Bu maçtan da dersler çıkaracağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2019 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2019 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Dersimizi çıkaracağız"

Haber | Tolga ÖZTAŞ

Emirhan Aydoğan, Boluspor maçı sonrası Bursa Hakimiyet'e özeleştiri yaptı.

VAZGEÇEMEDİĞİ İSİMDİ

Bursaspor'da teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın vazgeçemediği isimler arasında yer alan Emirhan Aydoğan geride kalan 11 haftanın 10'unda sahaya ilk 11'de çıkmıştı. Sezona iyi bir başlangıç yapan ve ilk iki haftada attığı gollerle dikkat çeken genç futbolcu sonrasında suskunluğa bürünmüştü. Emirhan Aydoğan formsuz olduğu gerekçesiyle Boluspor maçında teknik direktör Yalçın Koşukavak tarafından kulübeye çekildi.

SKORU KORUYAMADIK

Koşukavak genç futbolcusunu 68'inci dakikada Recep Aydın'ın yerine oyuna aldı. Emirhan Aydoğan maçtan sonra Bursa Hakimiyet'e yaptığı açıklamada skoru koruyamadıkları için üzgün olduklarını açıkladı. Emirhan, "Golü bulduğumuz, daha sonra skoru koruyamadığımız bir maç oldu. Bu maçtan da dersler çıkaracağız. Bir sonraki maçta böyle bir hata yapmamak için daha iyi çalışacağız. Başka da yapacağımız bir şey yok." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.