Hava Durumu

Dev hastanede inanılmaz kaza! Laboratuvara daldı

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin bahçesinde kontrolden çıkan otomatik vitesli bir otomobil, yaklaşık 50 metre geri geri gittikten sonra hastanenin laboratuvar bölümüne girdi. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, bazı laboratuvar çalışanlarının kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı öğrenildi. Sürücü, aracın gaz pedalının takılı kaldığını iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2015 23:18
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2015 23:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dev hastanede inanılmaz kaza! Laboratuvara daldı
Edinilen bilgiye göre, olay, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin bahçesinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Soner Doğan, böbreklerinde rahatsızlık bulunan eşi İnci Doğan’ı hastaneye getirdi. Ancak sürücü Soner Doğan, eşini araçtan indirdikten sonra geri manevra yaptığı sırada, otomobil kontrolden çıktı. Hastanenin bahçesinde bulunan demir korkulukları aşarak geri geri kaymaya başlayan araç, yaklaşık 50 metre ilerledikten sonra hastanenin laboratuvar bölümüne daldı. Laboratuvar çalışanlarının otomobili son anda fark ederek kaçması sonucu olayda hayatını kaybeden olmadı. Ancak bazı sağlık çalışanlarının hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. 



Otomobilden kendi imkanlarıyla çıkan Soner Doğan, 155 Polis İmdat hattını arayarak durumu anlattı ve polis ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen trafik polisleri, Doğan’ın ehliyet ve ruhsatını alarak işlem başlatırken, hastane görevlilerinin kaza yapan aracı gizlemek için üzerine branda örttükleri gözlendi.

"EŞİM GÖZLERİMİN ÖNÜNDE ARABAYLA UÇTU GİTTİ"

İnci Doğan, kocasının otomobille geri geri manevra yaparken kazanın meydana geldiğini söyleyerek, "Kocam aracı park etmişti. Ben hasta olduğum için oraya yürüyemeyeceğimi söyleyince, kocam aracı alarak geldi. Geri manevra yaptığı sırada otomobil bir anda durur gibi oldu ve geri kaymaya başladı. Ben hastanenin kapısındaydım, eşim gözlerimin önünde arabayla uçtu gitti binanın üstüne dedi. 

SÜRÜCÜ: KAZA NASIL OLDU ANLAMADIM

Sürücü Soner Doğan ise gaz pedalı takılı kaldığı için kazanın meydana geldiğini iddia ederken, "Eşimi hastaneye getirdim. Geri geri giderken gaz pedalı takılı kaldı. Fren tutmadı dedi.

OTOMOBİL ÇEKİCİ YARDIMIYLA KALDIRILDI

Kaza sonrası işlemleri tamamlayan trafik polisleri olay yerine çekici çağırdı. Çekicinin gelmesiyle, otomobil daldığı laboratuvardan çelik halatla çekilerek yaklaşık 1 saat sonra kurtarıldı; çekiciye yüklenerek otoparka götürüldü.

LABORATUVARDAKİ EŞYALAR DAĞILDI

Otomobil çekildikten sonra, laboratuvardaki eşyaların dağılmış hali kameralara yansırken, bazı hastane çalışanlarının içeride oldukları gözlendi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.