Hava Durumu

Dev havayolu şirketinin Türkiye uçusunda yolcuları şaşkına çeviren anlar!

Çin'in önemli havayolu şirketlerinden biri olan Sichuan Havayolları'nın, Çengdu kentinden İstanbul'a başlattığı uçuşlarının ilkinde ilginç anlar yaşandı. Çinli hostesler peçe takıp, Türk ezgileri eşliğinde dans ederek herkesi şaşırttı.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2019 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2019 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dev havayolu şirketinin Türkiye uçusunda yolcuları şaşkına çeviren anlar!

China Southern Havayollar'nın Pekin'den İstanbul'a uçması sonrası, Sichuan Havayolları da, Çin'in pandaları ile ünlü kenti Çengdu'dan İstanbul'a tarifeli seferlere bugünden itibaren başladı. Çin'in Çengdu kentinden, Türk hava sahasına girerken 10 bin metrede, Türk ezgileri çalmaya başladı ve Çinli hostesler peçe takarak dans etmeye başladı. Yolcular başta şaşırsa da bol bol alkışlandı.

Yoğun ilgi gösterildi!

Çin şirketinin İstanbul'a Airbus 330 tipi uçakla yaptığı ilk uçuşa yolcular da yoğun ilgi gösterdi. Toplam 254 yolcu ile yapılan ilk uçuşa şirketin yöneticileri de katıldı.

İlk uçuşta boş koltuk yoktu!

Boş koltuğun bulunmadığı ilk uçuşta, havayolu şirketinin dergisinde Kapadokya da dahil Türkiye tanıtımı geniş yer aldı. Taksim, İstanbul, Safranbolu, Konya'nın tanıtıldığı dergide Türkiye hakkında övgü dolu sözler kullanıldı.

Kapadokya'yı görmeye geliyoruz!

Yolcuların büyük bir bölümü özellikle Kapadokya'yı görmek için Türkiye'ye geldiklerini söylediler. Şirketin bundan sonraki uçuşlarına da Çinli yolcuların yoğun talep gösterdiği de belirtildi.

Hostesler 10 bin metrede dans etti!

Sichuan Havayolları'nın geniş gövdeli Airbus 330 tipi uçağı, Türk hava sahasına girişinde Çinli hostesler yolcular için bir sürpriz yaptı. Kabin ışıklarının kapatılmasının ardından, fener eşliğinde Türk müzikleri kabinde duyulmaya başladı.

Yolcular da hosteslerin Türk danslarından örnekler sergilemelerini cep telefonları ile çekmeyi de ihmal etmedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.