Hava Durumu

Dev kapışma

İlk kez Bursa Hakimiyet'in gündeme getirdiği Fildişi Sahilli yıldızın transferi için Fransız PSG, İngiliz Arsenal, Rus Anzhi ve bir Çin kulübünün devrede olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2012 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2012 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dev kapışma
Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor'da Kolo Toure transferi için girişimler devam ediyor. Timsah, Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin kadrosunda bulunan oyuncu için görüşmelerini sürdürürken, dünyanın önde gelen takımlarının da devreye girdiği belirtildi. Fransız Paris Saint Germain kulübü İtalyan teknik direktörü Carlo Ancelotti Toure'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.


3 AVRUPA KULÜBÜ

PSG'nin yanı sıra Toure'nin 7 yıl formasını giydiği Arsenal de başarılı futbolcuyu geri istiyor. Son yıllarda yaptığı transferlerle adından söz ettiren Anzhi'nin Kolo Toure için girişimde bulunduğu ancak, Fildişi Sahilli oyuncunun Rusya'daki ırkçı hareketler sebebiyle teklifi geri çevirdiği öğrenildi. Toure'yi ayrıca bir Çin takımının da renklerine katmak istediği ifade edildi.


Dünya konuştu

İlk kez Bursa Hakimiyet'in gündeme getirdiği Kolo Toure transferi ile ilgili yankılar Türkiye sınırlarını aştı. Dünyada birçok yayın organı habere platformlarında yer verdi. Tecrübeli oyuncunun Bursaspor'a transfer olabileceği büyük yankı uyandırdı.


Görüşmeler başladı
Kolo Toure transferi için dün 16.00’da başlayan transfer görüşmeleri devam ediyor. Yeşil Beyazlılar hem Manchester City hem de futbolcunun Türkiye’deki haklarını elinde bulunduran menajer ile sıkı pazarlıklara başladı. Görüşmelerin karşılıklı yazışmaların yanı sıra telefonla da gerçekleştiği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.