Hava Durumu

Devler Ligi finalinin oynanacağı Porto'da sokaklar kana bulandı

İstanbul'dan alınıp Portekiz'in Porto şehrine verilen Şampiyonlar Ligi finali için takımlarını desteklemeye giden Manchester City ve Chelsea taraftarları, Porto sokaklarını savaş alanına çevirdi. Kısıtlamalara rağmen sokaklara çıkan taraftarlar, alkol alıp birbirleriyle çatıştı. Olaya polisin müdahalesi sert oldu. Çok sayıda taraftarın yaralandığı belirtildi. Akşamüstünden sabahın ilk saatlerine kadar polisler ve holiganların çatışması devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2021 22:31
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2021 22:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Devler Ligi finalinin oynanacağı Porto'da sokaklar kana bulandı

Yarın oynanacak Şampiyonlar Ligi finali öncesi kan aktı. Portekiz polisi ve İngiliz taraftarlar arasında şiddetli çatışma çıktı. Kısıtlamalara aldırış etmeyip alkollü şekilde sokaklara dökülen City ve Chelsea taraftarları arasında kavga çıktı. Polisin olaya müdahalesi ise sert oldu. Birçok taraftar yaralandı.

GEÇ SAATLERDE İKİNCİ OLAY

Bir taraftarın ağır yaralanması ve hastaneye götürülmesinin ardından olaylar duruldu. Ancak gece geç saatlerde hararet bir kez daha yükseldi. İkinci kargaşa, sabaha kadar sürdü. Ana caddelerde araçlar ilerleyemez hale geldi. Polisler, sabahın ilk ışıklarına kadar holiganları kovaladı, yakalananların sonu ise iyi olmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.