Hava Durumu

Devlet Bahçeli'den zehir zemberek açıklamalar

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, ''Güneşi balçıkla sıvamak mümkün değildir. Yolsuzluk ahtapot gibi ülkemizi sarmıştır. Artık her şeyin tadı tuzu kaçmıştır'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2013 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2013 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Devlet Bahçeli'den zehir zemberek açıklamalar

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Merkez Yönetim Kurulu toplantısı öncesinde, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

MHP Lideri'nin gündeminde yolsuzluk ve rüşvet operasyonu vardı.

Bahçeli, ''Güneşi balçıkla sıvamak mümkün değildir. Yolsuzluk ahtapot gibi ülkemizi sarmıştır. Artık her şeyin tadı tuzu kaçmıştır'' diye konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasında öne çıkan satır başları şöyle:

''Ülkemiz buhranlı bir dönemden geçiyor. Tüyler ürperten yolsuzluk haberleri 2013 yılına damga vurmuştur. 2013'ün bitmesine 2 hafta kala başlatılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu son yılların en büyük vurgunu. Hükümet ahlaken iflas etmiştir. Devlet içler acısı bir durumdadır. AKP hükümeti şaşkın titrek ve çaresizdir.

Yolsuzluk ahtapot gibi ülkemizi sarmıştır. Artık her şeyin tadı tuzu kaçmıştır. Gelişmeler çok tehlikeli, itina ile takip ediyoruz. Ortadaki bu dehşet iddia ve suçlamaların sonuna kadar gidilmesi kaçınılmaz bir gerekliliktir. Güneşi balçıkla sıvamak mümkün değildir. Soruşturma objektif olarak yapılmalı.

Hukuk şeffaf olduğu sürece Türkiye kazanır. AKP hükümeti rüşvet kirine tepeden tırnağa bulaşmıştır. Siyaseti kuşatan çok katmanlı bir rüşvet ağı var. Acaba siyasete girip de bu kadar zenginleşen alın teri dökmeden köşeyi dönen kaç başbakan Türk siyasetine mal olmuştur?

AKP hükümetinin yolsuzluk konusundaki sicili çok kabarıktır. 11 yıldır hakkında yolsuzluk çıkmayan çok az bakan olmuştur.''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.