Hava Durumu

Diagne'den Fatih Terim paylaşımı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, PSG maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında son yıllarda tüm gol krallarının kendilerinden çıktığını ve takımlarından tek şikayet edilmemesi gereken şeyin gol kısırlığı olduğunu söyledi. Terim açıklaması sonrasında Diagne'den paylaşım geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2019 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2019 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Diagne'den Fatih Terim paylaşımı

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, buGün sahasında Paris Saint Germain ile karşılaşacak. Maç öncesi basın toplantısı yapan Fatih Terim'in bazı sözleri dikkat çekti. Gol sıkıntısı eleştirileri için Fatih Terim, "Unutmayın ki son yıllardaki tüm gol kralları Galatasaray'dan. Yarım sezon santrforsuz oynadığında bile. Benim takımlarımda tek şikayet edilmeyecek şey gol alanlarındaki kısırlıktır. Taraftara hak veriyorum, ben de memnun değilim." dedi

DIAGNE'DEN PAYLAŞIM GELDİ

Bunun üzerine Club Brugge takımına transfer olan Diagne akıllara geldi. Geçen sezon Süper Lig'de attığı 30 golle gol kralı olan Mbaye Diagne'den yanıt geldi. Galatasaray ile aynı grupta yer alan Club Brugge'ün golcüsü Fatih Terim'i paylaştı. Kasımpaşa'da yaşadığı gol sevinci ile Fatih Terim'in fotoğrafını koyan Diagne'nin emojileri dikkat çekti.

Öte yandan Falcao'dan da Şampiyonlar Ligi paylaşımı geldi. Kolombiyalı golcü "İşte başlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.