Hava Durumu

Diarra Antalyaspor'a imzayı attı

Medical Park Antalyaspor, Senegalli forvet Lamine Diarra ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2012 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2012 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Diarra Antalyaspor'a imzayı attı
Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki imza töreninde, Diarra ile bu sezon altıncı transferlerini gerçekleştirmiş olduklarını söyledi.

Diarra'nın Sırbistan'ın Partizan takımında 4 yıl başarılı performans sergilediğini dile getiren Akıncıoğlu, 28 yaşındaki Senegalli forvet ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını kaydetti.

Sırbistan'da Partizan ile Kızılyıldız takımları arasında ezeli rekabet olduğunu, Diarra gelene kadar 12 yıl boyunca Partizan'ın rakibini yenemediğini anlatan Akıncıoğlu, ''Diarra'dan sonraki 5 maçta ise Partizan kazanmış. Bu nedenle Sırbistan'da ''Kara Yılan'' lakabı vermişler. Gol yollarında bize büyük katkı sağlayacak'' dedi.

Akıncıoğlu, bir gazetecinin Diarra'ya verilen ücreti sorması üzerine, Diarra'nın bonservisinin elinde olduğunu belirtti. Ancak futbolcuya verilecek ücretle ilgili açıklama yapmadı.

Diarra da, Antalyaspor'a imza attığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Partizan'daki performansını Antalyaspor'da da göstereceğini vurgulayan Diarra, Türkiye'de güçlü bir lig ve kaliteli takımlar olduğunu kaydetti.

Medical Park Antalyaspor'da 26 numaralı formayı giyeceğini belirten Diarra, ''Antalyaspor'a hoca için geldim. Beşiktaş'ın ve milli takımın yıldız oyuncusuydu. Bu yüzden kolay anlaşacağız. Ben golcüyüm, gol için geldim'' diye konuştu.

Diarra'nın menajeri Edvin Kurtagic ise, futbolcuya çok sayıda teklif olduğunu, ancak Antalyaspor'dan teklif gelince hiç düşünmeden karar verdiklerini ifade ederek, ''Diarra Belek beldesindeki kamplara katıldı. Antalya'yı tanıdı. Kent de bu kararın alınmasında etkili oldu'' dedi.

Konuşmaların ardından kendisini Medical Park Antalyasporlu yapan sözleşmeyi imzalayan Diarra, yeni takımının formasıyla gazetecilere poz verdi.

(FÜ-HS-TNC)

25.05.2012 13:50:57
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.