Hava Durumu

Didem Soydan'ın tatil pozlarına beğeni yağdı

Oyuncu Burak Deniz'den ayrıldıktan sonra paylaştığı iddialı karelerle gündeme gelen Didem Soydan, tatil için ABD'ye uçtu. Model Didem Soydan, Instagram hesabından paylaştığı bikinili karesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2021 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2021 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Didem Soydan'ın tatil pozlarına beğeni yağdı

Hem özel hayatıyla hem de sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen 37 yaşındaki ünlü model Didem Soydan yakın arkadaşı Umut Eker ile Miami'ye gitti.

Didem Soydan, son paylaşımıyla bir kez daha adından söz ettirdi. Aralık ayında arkadaşlarıyla birlikte Miami'de güneşlenen Didem Soydan, bikinili kareleriyle dikkat çekti. Forma vücudunu gözler önüne seren Didem Soydan, takipçilerinden tam not aldı.

BURAK DENİZ VE DİDEM SOYDAN NEDEN AYRILDI?

Son olarak "Maraşlı" dizisi ile hayranlarının beğenisini kazanan Burak Deniz ile manken Didem Soydan, bir süredir doludizgin ilişki sürdürüyordu. Ancak geçtiğimiz aylarda ikili sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bıraktı ve ayrılık iddiası gündeme geldi.

Çiftin ayrılık sebebi olarak ise Didem Soydan'ın Instagram hesabından paylaştığı cesur fotoğrafların olduğu konuşuluyordu. Bu iddialara yanıt veren Deniz, "Tabii ki de öyle bir şey yok. Biz geri kafalı mıyız?" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.