Hava Durumu

Didem Soydan-Sinem Umaş sosyal medyadan birbirlerine girdi!

Ünlü model Didem Soydan, peluş üzerinde verdiği poz için kendisini "Hayvan cesedinin üzerinde oturmuş" diyerek eleştiren Sinem Umaş'la sosyal medyadan birbirine girdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2018 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2018 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Didem Soydan-Sinem Umaş sosyal medyadan birbirlerine girdi!

Model Didem Soydan, önceki gün bir markanın tanıtımı için peluş üzerine oturarak bornozlu poz verdi. Soydan, sahte peluşunu gerçek diye eleştiren eski gelin adayı Sinem Umaş'a "Salak salak konuşma" diyerek sert çıktı.

"HAYVANIN CESEDİNİN ÜZERİNE OTURMAK"

Didem Soydan'ın paylaşımını gören eski gelin adayı Sinem Umaş, "Bir hayvanın cesetinin üstünde oturmak senin vizyonundaki birinin bunun yapmaması gerek ya. Biraz duyarlı olun artık sene oldu 2020." diyerek eleştirdi.

"SALAK SALAK KONUŞUP CANIMI SIKMA"

Umaş'ın sert eleştirisine tepkisiz kalmayan Didem Soydan, "Hayvan ceseti? Hadi salak salak konuşup canımı sıkma tatlı kız. Peluş bu istersen link vereyim." diyerek sert çıktı.

İkili birbirine düşüren peluşlu fotoğraf...

BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Didem Soydan'ı bilmeden eleştiren Sinem Umaş, kısa sürede tepkilerin odağı oldu. Umaş kendisine gelen hakaret içerikli mesajları sosyal medya hesabından paylaşarak "Bak bunları üşenmeden bir bir şikayet ediyorum. Her yazanı yayınlayacağım. Bana bir sürü mesaj gelmiş gerçek kürk diye. Hakaret etmedim ve zaten 'salak salak konuşma' diye paylaşım yapmadan da insan gibi paylaşım yapabilirdi al bunlar da ondan gelen hakaretler." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.