Hava Durumu

Diego Godin ve Beşiktaş bombası!

Siyah beyazlılarda savunma için ilk hedef Diego Godin... La Gazzetta dello Sport, 35 yaşındaki stoperle ilgili sıcak bilgileri paylaştı. Buna göre Cagliarı ile oyuncunun yolları ayrılacak. İşte detaylar.. Beşiktaş savunmasına yapacağı t

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2021 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2021 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Diego Godin ve Beşiktaş bombası!

Beşiktaş savunmasına yapacağı takviye için çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlılarda ilk hedef Uruguaylı Diego Godin. Taraflar arasında görüşmeler devam ederken Godin cephesinden dikkat çeken bir haber geldi.

Cagliari'nin kampına katılmayacak

La Gazzetta dello Sport, 35 yaşındaki stoperin Copa America'dan dönüşünde Cagliari kampına katılmayacağını duyurdu. İtalyan medya organı, tecrübeli futbolcunun kulüple yollarını kesin olarak ayıracağını bildirdi.

'Godin Beşiktaş'a yaklaşıyor'

Yine İtalya'dan Calciocesteddu da "Diego Godin giderek Beşiktaş'a yaklaşıyor. Beşiktaş ve Cagliari arasında küçük pürüzler görüşülüyor" diyerek transferin çok yakın olduğunu duyurdu.

Copa America'da oynadı

Geçen sezon Cagliari formasıyla 28 maça çıkan Diego Godin 1 gol kaydetti. Kariyerinde Atletico Madrid ve Inter gibi dev kulüpler de olan 35 yaşındaki savunmacı son olarak Uruguay Milli Takımı ile Copa America'da forma giymişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.