Hava Durumu

Dimitris Pelkas'tan mesaj: Sağlıklı, güçlü ve mutlu

Fenerbahçe'nin İttifak Holding Konyaspor'u deplasmanda 3-0 yendiği maçta sakatlanan Dimitris Pelkas, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla iyi olduğunu duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2021 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2021 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dimitris Pelkas'tan mesaj: Sağlıklı, güçlü ve mutlu

Konyaspor maçının 80. dakikasında Dimitris Pelkas, Skubic ile çarpıştı ve yerden kalkamadı. Sedye ile oyundan çıkan Yunan oyuncu, hastaneye götürüldü.

Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu, Pelkas'ın sakatlığıyla ilgili "Pelkas gögsüne çok ciddi bir darbe alıyor, aldığı darbeyle şuurunu kaybetmişti, dilini ısırmıştı. Hafif bir kanaması vardı ağzından gelen. Şuuru geldikten sonra göğsünde ağrıları vardı, bir an önce ambulansa aldık, damar yolunu açtık, hastaneye getirdik. Beyin, boyun ve akciğer tomogrofisini çektik. Herhangi patolojik bir şey görünmüyor ama kontrol altında olması gerekiyor. İstanbul'a seyahat edeceğiz ve sonra tekrar hastane ortamına geçeceğiz. Takımla dönecek. Radyolojik olarak bir problemi görünmüyor." açıklamasını yaptı.

Pelkas ise sosyal medya hesabından iyi olduğunu duyurdu. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, kız arkadaşı Kivs Marda'nın "Sağlıklı, güçlü ve mutlu" mesajını alıntıladı ve taraftarlara iyi olduğu mesajını gönderdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.