Hava Durumu

Diriliş Ertuğrul'un yeni başrol oyuncusu belli oldu

Önümüzdeki haftalarda ileri bir tarihe atlayacak olan TRT 1'in efsane dizisi Diriliş Ertuğrul'da, Halime Hatun'un ölümünün ardından, yeni kadın başrol oyuncusu belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2018 08:49
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2018 08:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Diriliş Ertuğrul'un yeni başrol oyuncusu belli oldu

Diriliş Ertuğrul'un yeni kadın başrol oyuncusu belli oldu. TRT'nin reyting rekortmeni 'Diriliş Ertuğrul' dizisi sezon finaline yaklaşıyor. Beşinci sezonunda da yeni oyuncuları ve iddialı senaryosuyla adından söz ettirmeye hazırlanan Tekden Film imzalı dizinin başrol kadın oyuncusu Esra Bilgiç, geçen hafta projeden ayrılmıştı.

Metin Günay'ın yönettiği, Mehmet Bozdağ'ın ise yazdığı dizi ekibindeki bu beklenmeyen veda şok etkisi yaratmıştı.Engin Altan Düzyatan'ın başrolünü oynadığı dizinin yeni kadın başrol oyuncusunun kim olacağı ise büyük merak konusu olmuştu. Oyuncu kadrosu seçimleri gizlilik içinde yapılan dizinin yeni kadın yıldızının Oya Unustası olduğu ortaya çıktı.

Çarşamba günü ekrana gelecek olan yeni bölümde ilk kez seyirci karşısına çıkacak olan güzel oyuncu, son olarak atv'nin "Masum Değiliz" dizisinin başrol oyuncuları arasında yer almıştı. İşte Diriliş Ertuğrul'a yeni katılan diğer oyuncular. Şerif Bozkurt (Belgütay), Barış Bağcı (Noyan), Gönül Nagiyeva (Almıla), Ali Buhara Mete (Mergen)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.