Hava Durumu

Diş laboratuvarında fuhuş skandalı

Maltepe'de bir diş protez laboratuvarında fuhuş yapan yabancı uyruklu bir kadın ile fuhuşa mekan temin eden diş teknisyeni gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2013 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2013 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Diş laboratuvarında fuhuş skandalı

Maltepe Küçükyalı'da diş protez laboratuvarında fuhuş yapıldığı ihbarını alan Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Amirliği ekipleri harekete geçti.

Bir polis memuru dün akşam saatlerinde müşteri kılığında laboratuvara gitti. İçeri giren polis, diş teknisyeni ve kadınla yaptığı pazarlık sonucu 200 TL'ye anlaştı. Polis seri numaraları alınmış 200 lirayı adama verdikten sonra, operasyonun başlaması için dışarıda bekleyen meslektaşlarını arayıp, "Dişleri parlattık" dedi. Bunun üzerine Asayiş Büro Amirliği ekipleri, laboratuvara baskın düzenledi.

Operasyon sonucu kaçak yollarla Türkiye'ye girdiği anlaşılan Türkmenistan uyruklu 27 yaşındaki R. K. ile diş teknisyeni M.S.Ç. (55) gözaltına alındı. Fuhuş yaptığı öne sürülen R.K.'nin sorgusunun ardından sınır dışı edileceği, fuhuşa yer temin eden ve elde edilen paradan komisyon alan M.S.Ç'nin ise adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.