Hava Durumu

Diyarbakır Stadı'nın zemini göz kamaştırıyor

Özellikle Süper Lig statlarının zemini, geçtiğimiz haftalardaki maçlarda sınıfta kalırken alt liglerde mücadele eden ve Amedspor ile Diyarbekirspor'un haftada iki maçını oynadığı Diyarbakır Stadı'nın zemini görenlerden tam not aldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2021 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2021 10:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Diyarbakır Stadı'nın zemini göz kamaştırıyor

Süper Lig dahil Türkiye'nin bir çok bölgesinde bulunan stadyumların zeminleri futbol oynamaya elverişli olmadığı için eleştiri konusu olurken, 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadı'nın zemini göz kamaştırıyor.

Kenti profesyonel liglerde temsil eden Amedspor ve Diyarbekirspor'un ortalama haftada iki maç oynadığı stadyumun zemini, yoğun maç trafiğine rağmen bozulmayarak övgü alıyor. Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekip tarafından düzenli olarak bakımı yapılarak korunan sahanın zemini taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayarak Türkiye'nin diğer stadyumlarına örnek gösteriliyor.

DÜZENLİ BAKIMDAN GEÇİRİLİYOR

Yeni Diyarbakır Stadyum Müdürü Veysi Koyun gözetiminde maçlardan önce ve maçlardan sonra olmak üzere haftanın her günü bakım çalışmaları yapılan zeminin göz kamaştıran görüntüsü sosyal medyada da gündem olarak övgü alıyor.

4 sezon önce Fenerbahçe ve Akhisarspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası finaliyle hizmete açılan Diyarbakır Stadyumu, UEFA normlarına uygunluğu nedeniyle Türkiye'nin en güzel stadyumları arasında gösteriliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.