Hava Durumu

Diyetisyen Saraç: Test sonucum negatif çıktı, iftiracılarla...

Koronavirüs şüphesiyle karantinaya alınan diyetisyen Ender Saraç, test sonucunun negatif olduğu bilgisini paylaştı ve "Corona test sonucum negatif yani temiz çıktı. Ayrıca ben de çok iyiyim. Yalancılarla, iftiracılarla bilahare hukuki olarak görüşeceğim" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2020 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2020 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Diyetisyen Saraç: Test sonucum negatif çıktı, iftiracılarla...

Koronavirüs salgınının başladığı ilk gününden itibaren salgından nasıl korunacağını katıldığı yayınlarda anlatan diyetisyen Ender Saraç, perşembe günü rahatsızlandı. Üst solunum yolunda sorun yaşaması nedeniyle hastaneye başvuran Ender Saraç 'ın karantinada test sonucunu beklediğini eşi Benan Saraç açıkladı.

Son bilgilendirme ise Ender Saraç'tan geldi. Saraç, "Corona test sonucum NEGATİF yani TEMİZ çıktı. Ayrıca ben de çok iyiyim. Yalancılarla, iftiracılarla bilahare hukuki olarak görüşeceğim" mesajını paylaştı.

​'Hastane çalışanları ahlaki davranmadı'

Benan Saraç, "Hastane çalışanları ahlaki davranmadı. Ender beyin solunun cihazına bağlandığı iddiaları yayıldı. Bu yalan yanlış haberleri onlar aktardı. Hastane çalışanlarının dikkatli ve özenli olması gerekirdi. Sürece avukatımız dahil oldu" demişti.

Virüs en çok yaşlıları mı etkiliyor? İşte ülke ülke yaşlı nüfus oranları ve Türkiye'deki rakamlar!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.