Hava Durumu

Doğan Cüceloğlu'nun ailesi açıkladı: Üzülerek öğrendik!

Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun ölümünün ardından tepki çeken bir olay yaşandı. Cüceloğlu'nun ölümünün ardından sosyal medyada açılan sahte hesaplarla para toplanmaya çalışıldığı ortaya çıktı. Cüceloğlu'nun ailesi konu ile açıklama yaparak 'Doğan Cüceloğlu adına hiçbir sebeple para toplamamız söz konusu değildir' ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2021 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2021 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Doğan Cüceloğlu'nun ailesi açıkladı: Üzülerek öğrendik!

Psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu 83 yaşında İstanbul'da yaşadığı evinde hayatını kaybetmişi.

Cüceloğlu'nun ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğarken ölümünün ardından ortaya çıkan bir olay ise şoke etti. Cüceloğlu'nun adına açılan sahte hesaplarla para toplanmaya çalışıldığı öğrenildi.

Doğan Cüceloğlu'nun ailesi konu ile ilgili sosyal medya hesapları üzerinden şu açıklamayı yaptı:

Sizlerle paylaşmak istediğimiz önemli bir konu var. Sizler de hatırlayacaksınız Doğan Hoca geliştiren aile ve okul ortamı için emek veren herkese 'aynı ekipteniz' derdi. Onun sosyal medya hesaplarını takip eden, fikirlerini uygulamaya çalışan sizler geçirdiğimiz bu zor günlerde bizlere de ailesi olarak 'aynı ekipten' olduğumuzu hissettirdiniz, tekrar sağ olun.

Doğan Hoca'nın adından faydalanmak amacıyla açılan sahte hesaplarda para toplanmaya çalışıldığı, adının ve fotoğrafının iznimiz olmaksızın bazı faaliyetlerde kullanıldığı bilgisini üzülerek öğrendik.

Doğan Cüceloğlu adına hiçbir sebeple para toplamamız söz konusu değildir. Onun adının topluma faydalı işler için onayımız alınarak yapılacak faaliyetler dışında kullanılmasına zaten yorgun olan gönlümüzün kırıldığını belirtmek ister, dikkatlerinizi rica ederiz. Sizler de büyük ekibi olarak lütfen buna izin vermeyin. Onun adını ve fikirlerini hep birlikte koruyalım.

Bu vesileyle sizlerden de gelen talepler çerçevesinde Doğan Cüceloğlu sosyal medya hesaplarımı meslektaşı ve eşi Yıldız, yıllardır birlikte çalıştığı asistanları Emre ve Gizem ve kızı Umayla birlikte ve çocuklarının da desteğiyle sürdüreceğimizi paylaşmak isteriz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.