Hava Durumu

Doğu Perinçek'ten bomba Öcalan iddiası!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, konuk olduğu canlı yayında teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın yakın zamanda televizyon kanallarına çıkartılacağını öne sürerek "Öcalan'a 'Silahları bırakın biz yanlış yaptık' dedirtilecek" şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2020 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2020 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Doğu Perinçek'ten bomba Öcalan iddiası!

Habertürk ekranlarında yayınlanan 'Kübra Par'la Açık ve Net' programına konuk olan Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, teröristbaşı Abdullah Öcalan'la ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı.

"ÖCALAN, TELEVİZYONA ÇIKARTILACAK"

Abdullah Öcalan'ın yakın zamanda televizyon kanallarına çıkartılacağını öne süren Perinçek, "Türk devleti Öcalan'a 'Silahları bırakın, biz yanlış yaptık' dedirtecek. Şu an devletin, MİT'in elinde oyuncak durumunda. Onu kullanıyorlar" şeklinde konuştu.

AYHAN BİLGEN'İN AÇIKLAMALARINA ÖVGÜ

Kobani olayları nedeniyle tutuklanan ve İçişleri Bakanlığı tarafından Kars Belediye Başkanlığı görevinden alınan HDP'li Ayhan Bilgen'in dünkü açıklamalarına da övgüler dizen Perinçek, "Bu tavır, çoğunlukta olan tavır. Bizim Kürtlerimiz içerisinde de alkışlanacaktır. Bu bir çığır açıyor. Şimdiye kadar seslendirilemedi korkulardan dolayı. Ayhan Bilgen'in çatır çatır ortaya koyması cesur bir adımdır" dedi.

ÖCALAN'DAN ÇİÇEK ALMIŞTI

Doğu Perinçek, geçmişte terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ı ziyaret etmiş ve bu ziyarette Öcalan tarafından kendisine uzatılan çiçeği almıştı. Perinçek, "Apo'dan çiçek aldığınız için hiç pişman oldunuz mu?" sorusuna şu yanıtı vermişti: "Hayır. Çok doğru bir şey yaptım. Mesele çiçek alma meselesi değil. Abdullah Öcalan yakalandığında 'Perinçek bana geldi. ABD ve İsrail'le beraber olma. Silahları bırak ve Türkiye'nin bütünlüğü içinde yer al' dedi. Ben orada çok doğru bir iş yaptım. Onu yapmasaydım içimde ukde kalırdı. Herkesle görüşürüm. Trump'la da görüşürüm. Düşmanla da görüşürüm. Herkesle görüşürüm."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.